Wat u over Kerckhof & Six nv moet weten.

Kerckhof & Six nv is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

 

Kerckhof & Six nv tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een alle erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.

Onze geschiedenis

Het kantoor werd opgericht in 1956 door Pieter Kerckhof die, na zijn uren als vlashandelaar, verzekeringen verkocht.

In 1974 werd het kantoor versterkt met schoonzoon Stefaan Six en dochter Linda Kerckhof en werd de vennootschap Kerckhof & Six opgericht. Er werden nieuwe kantoren gebouwd in 1976 in de Kuurnsestraat 10.

Het kantoor kende een verdere groei met de uitbreiding van het personeelsbestand en het opstarten van een bankactiviteit.

In 2004 kwam de zoon Karel Six in de zaak.

In 2008 werd het verzekeringskantoor Van Daele & co in Tielt overgenomen die onafhankelijk verder werkt als tweede kantoor. www.vandaele-co.be

In 2012 werden in Tielt volledige nieuwe kantoren in gebruik genomen in de Kortrijkstraat 81.

Nog in Tielt, werd in 2013  het kantoor van Noe Balduck overgenomen  na het plotse overlijden van de heer Balduck, wat een verdere versteviging van de verzekeringsportefeuille in Tielt betekende.

In 2014 volgde er een samensmelting met zakenkantoor Wanzeele uit Hulste.

De huidige kantoren in Hulste werden te klein en in 2014 werden de nieuwe kantoren in de Brugsestraat 14  in gebruik genomen.

In 2018  volgde een nieuwe samensmelting met het Zakenkantoor Kerkhof met vestiging in Kachtem.  Ook het kantoor in Kachtem werkt onafhankelijk verder als derde kantoor. www.zakenkantoorkerkhof.be

Vestiging in Tielt is in 2023 verhuisd naar de Gruuthusestraat 6bus 0.02 in Tielt. De kantoren in Hulste, Tielt en Kachtem zijn nu allen omgevormd tot moderne verzekeringskantoren.

De familiale opvolging en de verdere samenwerking met Jan Van Daele in Tielt, Geert Wanzeele in Hulste en Jan Kerkhof in Kachtem zorgt voor een persoonlijke vertrouwensrelatie met de klant.

 

Onze medewerkers

Karel-1_300_1

Karel Six

Zaakvoerder
karel@kerckhof-six.be
Emilie-1_300_1

Emilie Ramboux

Boekhouding
emilie@kerckhof-six.be
Stefaan-1_300_1

Stefaan Six

Polisbeheer, Schadebeheer
info@kerckhof-six.be
Geert-1_300_2

Geert Wanzeele

Polisbeheer
info@kerckhof-six.be
Ann-2_300_2

Anneke Vanaverbeke

Polisbeheer
anneke@kerckhof-six.be
Greet-1_300_1

Greet Lapeirre

Polisbeheer
greet@kerckhof-six.be
Kathy-1_300_1

Kathy Nyffels

Polisbeheer
kathy@zakenkantoorkerkhof.be
ina-2_300_1

Ina Werbrouck

Schadebeheer
ina@kerckhof-six.be